Copyright 2016 hu.be

Twiggle

עיצוב משרד לחברה כל כך דינמית שגדלה ומתפתחת בקצב מהיר הוא הזדמנות מצוינת ליצור את העיצוב הכי מעודכן וקול שיש. את Twiggle פגשנו במשרדים הישנים שלהם שכבר הפכו צפופים עבורם, לכן לוח הזמנים לפרויקט דרש תכנון מדוקדק.
בשלב הראשון אותר ה”לוקיישן” המתאים- בניין “בית אליהו״ ברחוב אבן גבירול. קיבלנו לידנו קומה ריקה לחלוטין (ללא מערכות מיזוג, כיבוי אש וכו׳), על כן נדרש תכנן אינטנסיבי וביצוע מהיר, אך כמובן ברמת גימור גבוהה.

Twiggle_10

 

Twiggle_07

 

Twiggle_04



במקביל לתהליך העבודה, החברה עבדה על פיתוח מיתוג חדש, אשר בא לידי ביטוי בחלל המשרד- שימוש בפלטת הצבעים, הצורניות והשפה הגרפית. הגרפיקה המלווה את החלל היא תוצאה ישירה של תהליך המיתוג החדש של החברה, כאשר היה לנו חשוב”לתרגם” את תכני החברה לחלל המשרד.  
-ל Twiggle יש עיצוב מובהק ומערכת מיתוג מגובשת אשר ניתנת לפרישה בחלל הרחב וכך הופך המשרד לחלק בלי נפרד מהמותג.

בתכנון החלל של משרדי Twiggle עמדנו מול אתגר- הקומה מחולקת לשני אזורים שבניהם מבואת מעליות, בדמות מסדרון. הרצון ליצור חיבור בין שני האזורים ולמנוע את הסרבול שבמעבר בין החלקים דרך שתי דלתות (“שליטה” על כניסת מבקרים לקומה).
הפתרון כלל שימוש במערכת שליטה על בקרת המעלית, כך שהעובדים והאורחים מגיעים ישירות אל תחומי המשרד. בסיום יום העבודה ננעל המשרד על ידי שני תריסי גלילה חשמליים ויוצר חיץ בין חלל המשרד לאזור הציבורי. בזכות מערכת זו ניתן היה לבטל את הדלתות המקשרות וליצור חלל אחד רציף – משרד אחד.

 

Twiggle_03

 

Twiggle_08

 

עוד בתכנון החלל שמנו דגש על יצירת אווירת פתיחות אל מול יצירת סביבות עבודה אישיות המאפשרות עבודה שקטה. החללים הציבוריים מאפשרים עבודה משותפת ומספקים מרחב למפגשים בלתי פורמליים, את האזורים הללו העשרנו בריהוט מגוון בעל אופי ונוכחות גבוהה. לעומת חללי העבודה בהם השתמשנו בחומרים וצבעים המשלימים את העיצוב הכללי.

עיצוב החלל הוא מפגש בין ה”מקורי”, האותנטי – לוחות בטון חשוף, לחדש וה”נקי” – פרופילי אלומיניום צבועים לבן. לאלו נוספו טקסטורות וחומרים “חמים”- בד ועץ.
החלוקה המבנית נעשתה באמצעות צבע וחומר- ״פירוק״ של המבנה וחלוקה ל״קוביות״ המייצרות תלת ממדיות ורבדים שונים בחלל. מיתוג ואופי החברה משתקפים מכל קיר ואלמנט ויוצרים נוכחות מרשימה של המותג בחלל.

 

Twiggle_09

 

Twiggle_12

 

Twiggle_13

 

Twiggle_17

 

Twiggle_16

 

 

 

 

ניהול הפרויקט:  “בנדל ניהול פרויקטים”
היקף הפרויקט: 550 מ”ר
צילום: יואב גורין
שיתוף פעולה: סטודיו EN

FacebookPinterestLinkedIn




אנחנו hu.be

שמעיה 10 , תל אביב - יפו
6802439

צור קשר

info@hube-studio.com
0545640846

נדב - 052-5110747
אבי - 054-3075988
שחר - 054-5640846

עקבו אחרינו