Copyright 2016 hu.be

Samsung Next

בחברת סמסונג העולמית חושבים על הדור הבא ולשם כך השיקו את מרכז פיתוח היזמות וההשקעה (אקסלרטור) הראשון מחוץ לגבולות ארה”ב בעיר תל אביב, זה הוא הסניף הראשון מבין רשת סניפים עולמית מתוכננת.

תכנון המשרד ב״מתחם שרונה״ היה לאתגר שהוליד מפגש בין חממת סטארט-אפ צעירה ועכשווית למבנה שימור מתקופת הסגנון הבינלאומי.
מתוך השימוש בחלל כחממה, התגבש הקונספט- תהליך שנבנה ומתפתח.
הפרויקט מושך אליו סטארטאפים שונים והליווי מתקיים באווירה ביתית וחמה.

 

Samsung Next

 

תכנון ועיצוב החלל הושפע מערכי החברה אשר תורגמו למושגים כמו סימביוזה, דינמיות וקידמה. המשרד מתפרש על פני שתי קומות במבנה ונפתח לעבר חצר רחבה, המשמשת לעבודה א-פורמלית שקטה, להתכנסויות חברתיות וארועי חברה של כ-150 איש.

 

samsungnext019

 

המבנה תפקד בעבר כבנין מגורים, כך שהסבתו למבנה מסחרי על כלל התשתיות הנדרשות הביאה להתערבות בהיקף גדול, תוך עמידה בכל תקנות השימור המבני. תכנון החלל של קומת הקרקע כולל אזור ציבורי ובו מטבח, פינת ישיבה ומרפסת שנסגרה לכדי חדר מואר עם מעטפת זכוכית.

 

אופי העבודה במרכז הפיתוח השפיע על חלוקת אזורי העבודה – אופן ספייס המיועד לצוותים זמניים ומאפשר סביבת עבודה משתנה ודינמית, ואילו החדרים מיועדים לצוותי עבודה קבועים הזקוקים לסביבה שיתופית ואינטימית יותר.
אזורי העבודה סובבים את האזור הציבורי והופכים אותו למעין כיכר ומקום למפגש חברתי.

 

samsungnext021

 

קומת המרתף היוותה אתגר, אך באמצעות העמקת החלל ותכנון חלוקת האור עבור החדרים הדרושים, יצרנו מספר חדרי פגישות בגדלים שונים המשמשים לפעילות קצרת מועד.

 

samsungnext024

 

השימוש באלמנטים כגון פרופילי מתכת שחורים, מחיצות זכוכית עם גרפיקה, חיתוכי לייזר, גופי תאורה עדינים ופרטי הניתוק המדויקים ברצפת הפישבון יוצרים עושר גרפי וחדשנות.
חוץ המבנה משמר את העבר ועם קירות לבני הכורכר, הטיח הגס והפתחים המקוריים של המבנה נוצר קונטרסט עיצובי בין מרקמי הפנים והחוץ.

בחלל הכניסה שולבו משטחי פח בתקרת המבנה, המדמים ציפורים הפורשות כנפיים כחלק מסיום התהליך במרכז הפיתוח.

היה לנו כבוד לקחת חלק בפרויקט

ואנו מאחלים הצלחה לסטארטפים הצעירים!

 

samsungnext09

 

smaller-gif

 

samsungnext016

 

samsungnext018

 

samsungnext029

 

samsungnext028

 

samsungnext05

 

samsungnext022

 

samsungnext023

 

samsungnext025

 

samsungnext026

 

samsungnext027

 

samsungnext036
samsungnext035

 

samsungnext034
samsungnext032

 

samsungnext031
samsungnext037

 

מ״ר: 300 מ”ר

צילום: יואב פלד peled studios

שת״פ: סטודיו EN

FacebookPinterestLinkedIn




אנחנו hu.be

שמעיה 10 , תל אביב - יפו
6802439

צור קשר

info@hube-studio.com
0545640846

נדב - 052-5110747
אבי - 054-3075988
שחר - 054-5640846

עקבו אחרינו